Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, ei, fond, kalfsbotten, knoflook, komijn, kruiden, lardons, laurier, olie, paprika, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tomaat, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Yo Kids:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier: