623 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapdilleeigroene kruidenkervelknoflookkorianderkruidenmelkolieolijfoliepeterselieroomsjalotspecerijentijmtomaattuinkruidenuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met dragon en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, dragon, kervel, kipfilet, magere room, melk, sjalot, slagroom, tomaten, vermout, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Slaharten met kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, dijonmosterd, dragon, kervel, olijfolie, peper, slaharten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Shellfish sausage

Ingrediënten:
bieslook, cognac, coquilles, crème fraîche, dragon, ei, garnaal, kervel, kreeft, natriumcaseinaat, witte peper, droge sherry, steranijs en transglutaminase (activa®)

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Witte wijndressing

Ingrediënten:
aspergenat, bieslook, dragon, droge witte wijn, maïsolie, peper, sjalotje, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Tuinbonen met kruidengeitenkaas

Ingrediënten:
bieslook, dragon, jonge tuinbonen, knoflook, peterselie, tijm, volle yoghurt, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Knoflooktoastjes met kruidenkaas

Ingrediënten:
bieslook, bruin stokbrood, citroenrasp, dragon, groene olijven, knoflook, munt, ricotta, zongedroogde tomaat en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Groene saus in Franse stijl

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, neutrale olie, peper, peterselie, sherryazijn, waterkers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:

Boter en ham

Ingrediënten:
bieslook, boter, brood, dragon, ei, gekookte ham, peper en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bieslook, bosui, dragon, grof zeezout, mascarpone, olijfolie, pedro ximénez sherryazijn, pijnboompitten, tomaten, wasabipasta en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Knoflook-kruidencreme

Ingrediënten:
baasissaladecreme, bieslook, dragon, kervel, knoflook, peper, peterselie, witte wijnazijn, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vissalade

Ingrediënten:
bieslook, dragon, dragonazijn, ei, kervel, knoflookolie, koolrabi, kropsla, mayonaise, peper, piment d'espelette, rode poon, sjalot, venkelknol, wijting, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

A'ja (broodbeignets)

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, cayennepeper, dragon, feta, gemalen komijn, mild paprikapoeder, scharrelei, witbrood, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...