Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Wortel-aardappeldipsaus
- Ingrediënten:
- aardappel, citroensap, knoflook, komijnzaad, olijfolie, peper, wortel en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, komkommer, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept van I love food & wine:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table: