Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, ei, kastanjechampignons, kippenbouillon, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van What's that smell:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl: