Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, dille, ei, gehakt, kaneel, knoflook, munt, olie, peper, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Smokey goodness:
Recept uit Lente in Sicilië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen: