Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Paling in het groen
- Ingrediënten:
- boter, citroenmelisse, citroensap, dragon, eidooier, kervel, paling, peterselie, pimpernel, salie, sjalot en zuring
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: