Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, ei, groente, kalfsvlees, kaneel, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, prei, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Wat Aten Zij?: