Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Foie Gras Soup with Bomba Rice and Sea Lettuce
- Ingrediënten:
- blanke groentebouillon, foie gras van eend, melk, olijfolie, bombarijst, ui, water, zeesla, zonnebloemolie en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, bouillon, cacao, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gist, honing, knoflook, meel, olie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, poedersuiker, spinazie, suiker, tarwebloem, ui, vanillesuiker, volle melk, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Recept uit United states of cakes:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit United states of cakes:
Ontbijt uit Brindisa:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit United states of cakes:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek: