Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Profiteroles met ijs en chocolade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, melk, slagroom, vanilleroomijs, water en zout
- Soort:
- zoet / chocolade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, brood, cacao, cacaoboter, chocolade, custardpoeder, ei, eidooier, gelatine, ijs, koffie, likeur, maïzena, poedersuiker, room, suiker, vanillesuiker, witte chocolade, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Twaalf:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Patisserieboek:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / nagerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :