62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobakpoederbloemboekweitmeelbotercitroeneidooiergehaktknoflookkruimige aardappeloliepaprikapoederpeperpeterselieplantaardige olieroomsuikeruiwaterwitbroodzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Carpaccio cipriani

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, melk, olijfolie, ossenhaas, witte peper, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:

Aardappelkoekjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
aardappelpuree, bakpoeder, bloem, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, lente-ui, olijfolie en volle melk

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Philip Mechanicus - Het kleine fornuis

Lunch / bijgerecht uit Het kleine fornuis:

Allereerste salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, druivenpitolie, ei, melk, olie, spinazie en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei, basisrecept

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, havermelk, melk, notenmelk, olijfolie, rijstmelk, room, sojamelk, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

gezouten kabeljauw met alioli

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroensap, ei, gepasteuriseerde eidooier, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, olijfolie extra vergine, sla, stokvis, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Aioli

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, grof zeezout, knoflook, melk, olijfolie en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
saus
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Aïoli

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, knoflook, melk, olijfolie, witbrood en zout

Keuken:
mediterraan
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Kwartelei op boekweitblini's met veldsla en pinksterbloemen

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, boekweitmeel, citroensap, ei, gist, honing, kwarteleitjes, melk, olie, peper, pijnboompitjes, pinksterbloemen, suiker, veldsla, volkorenmeel, zeezout en zevenbladblaadjes

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepocheerde tonijn-spinazierol

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, citroensap, ei, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie, tonijn op olie, witbrood, wortel en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Rijst met kip, champignons en truffels

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eierdooier, kipfilet, kortkorrelige rijst, laurierblad, melk, olijfolie, prei, truffel, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde zeebaars uit de oven

Ingrediënten:
boter, brood, champignon, citroensap, ei, melk, olijfolie, ui, verse peterselie, zeebaars, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...