Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, brood, ei, eiwit, fruit, granen, groente, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, tijm, tofu, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit Solo Food:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: