Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bloemkool, boter, groentebouillon, knoflook, knolselderij, kruiden, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, suiker, ui, water, witte peper, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit The big green egg book:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: