Ris de veau à la financière - Gesmoorde zwezerik, gegarneerd met quenelles, truffels, champignons en olijven
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
Je vindt dit recept op pagina 932 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- pastei / orgaanvlees
Ingrediënten
- aromatische groenten
- bloem
- boter
- bouchees
- champignons
- citroensap
- eidooier
- fond
- gecanneleerde champignonhoedjes
- groene olijven
- kalfsfond
- kalfsquenelles
- kippenfond
- kipquenelles
- laurier
- madeira sercial
- melk
- peper
- quenelles uit blik
- slagroom
- smoorvocht van zwezerik
- tijm
- truffels uit blik
- truffelvocht
- vol-au-vent
- wijn
- witte peper
- witte wijn
- zout
- zwezerik
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.