Drinken uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Melk voor oude mannen - uld man´s milk
- Ingrediënten:
- ei, melk, nootmuskaat, room, schotse whisky en suiker
- Keuken:
- Europees / Schots
- Soort:
- drank (alcoholisch)
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroensap, eidooier, eiwit, gruyère, kaas, kaneel, knoflook, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, specerijen, spinazie, suiker, ui, volle melk, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drinken uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit De banketbakker:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Kooktechnieken: