Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten: