Recept uit Deutsche Küche:
Heensch - Boekweitpannenkoeken met gist
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, ei, gist, melk, olie en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basterdsuiker, bloem, boekweitmeel, boter, eidooier, gedroogde gist, honing, knoflook, kristalsuiker, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, water, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turquoise:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Ontbijt / brunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Margriet kookboek:
Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Bij de koffie uit Minimania:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: