Recept uit Koken voor elke dag:
Gevulde lamsschouder met boschampignons
- Ingrediënten:
- boschampignons, ei, gehakt, knoflook, lamsschouder, melk, olijfolie, peper, peterselie, tijm, vetstof, witbrood en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, brood, citroensap, eidooier, fruit, groente, kaneel, knoflook, melk, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, tijm, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch uit Gevulde deeghapjes:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Proef Puglia:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: