Gesmoorde gevulde lamsschouder - épaule d'agneau à la venaissine

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 130 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Broodkruimpanade

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Orecchiette met broccoli, ansjovis en broodkruim

delicious. magazine - 2009-05

Sint-jakobsschelpen met broodkruim, prosciutto en doperwten

delicious. magazine - 2011-10

Croquettes de palais de boeuf - Kroketten van verhemelte van rund, M. Cardekki,1822

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek