Sint-jakobsschelpen met broodkruim, prosciutto en doperwten

Je vindt dit recept op pagina 50 in delicious. magazine - 2011-10 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gehaktballetjes

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Eieren op lage temperatuur, doperwten en morieltjes

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Arancini

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Arancini di riso: gefrituurde rijstballetjes met ham, doperwten, saffraan en provolone

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!