Recept uit NAJAT:
Gedroogd lamsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- lamsvlees / conserven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gember, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lamsgehakt, munt, olie, peper, peterselie, rode ui, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: