Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Rundvleesstoofschotel met rode wijn
- Ingrediënten:
- bleekselderij, olijfolie, rode wijn, rundvlees, salie, tomatenpuree, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, gehakt, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made: