Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, donkere sesamolie, donkere sojasaus, droge sherry, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rijstwijnazijn, sesamolie, sesamzaad, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Gesund Geniessen:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Wrap 'n roll: