Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, gehakt, groente, honing, komkommer, koriander, laos, olie, peper, peterselie, sjalot, spinazie, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Minimania:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: