Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turkse kookkunst:
Cacik - Komkommer met yoghurt
- Ingrediënten:
- dille, knoflook, komkommer, olie, water, yoghurt en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, citroen, citroensap, courgette, dille, extra vierge olijfolie, feta, griekse yoghurt, kikkererwten, komijnzaad, koriander, munt, olie, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomaat, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Recept uit De kunst van het moleculair koken: