Recept uit Deutsche Küche:
Heensch - Boekweitpannenkoeken met gist
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, ei, gist, melk, olie en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basterdsuiker, bloem, boekweitmeel, ei, eidooier, gedroogde gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, meel, melk, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Noma:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Zuur:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Turquoise:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Ontbijt / brunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Vegeterranean:
Ontbijt uit De Spaanse keuken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Oma's receptenboek: