Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Kookschool brood en banket

brood, brioche en andere goudbruine heerlijkheden

Een boek van Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine

We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kookschool brood en banket, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Kookschool Brood en Banket is het prachtig uitgevoerde basisboek voor broodbakkers. Het kookboek bevat uitgebreide, helder geschreven hoofdstukken over de belangrijkste ingrediënten, technieken, materialen en basisdeeg. Elk recept zit boordevol uitleg, en de stokbroden, focaccia’s, brioches en bagels zijn stuk voor stuk goed te maken dankzij de kraakheldere stap-voor-stapfotografie. Met dit nieuwe grootse deel uit de Kookschool reeks haalt iedereen de warme bakker in zich naar boven!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Kookschool brood en banket

Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Recept uit Kookschool brood en banket:

Kruidkoek

Ingrediënten:
amandelmeel, bicarbonaat, ei, ingelegde gember, gemberpoeder, honing, kaneel, kruidnagel, melk, parelsuiker, sinaasappelrasp en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Fougasse

Ingrediënten:
bakkersgist, olijfolie, olijven, provençaalse kruiden en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Croissants

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, meel t65, melk, patentbloem t45 en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Mueslibolletjes

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, gedroogde vruchten, haver, hazelnoot, melk, muesli, rozijn, suiker en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Rozijnenbroodjes

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, maïzena, meel t65, melk, patentbloem t45, rozijn en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Paille framboise

Ingrediënten:
boter, frambozen, pectine, poedersuiker, suiker, tarwebloem t65 en witte azijn

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Suikerkoeken

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, melk, patentbloem t45 en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Briochekrans

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte meloen, gekonfijte sinaasappelschil, melk, oranjebloesemwater, parelsuiker, patentbloem t45, rum, sinaasappelschil en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Zadenkrans

Ingrediënten:
bakkersgist, gierst, lijnzaad, maanzaad, sesamzaad en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Diner / nagerecht uit Kookschool brood en banket:

Amandelkrullen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroenrasp, ei, sinaasappelrasp, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Grissini

Ingrediënten:
bakkersgist, fleur de sel, knoflook, olijfolie, peper, piment, sesamzaad, tandoorikruiden, tarwebloem t65 en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Toon alle 80 recepten in dit boek