Yannis Varoutsikos

We hebben 5 boeken van Yannis Varoutsikos waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yannis Varoutsikos? Registreren is gratis!

Boeken van Yannis Varoutsikos

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Yannis Varoutsikos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Pain de mie

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, melk, suiker, tarwebloem t65 en vloeibare desem

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Briochekrans

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte meloen, gekonfijte sinaasappelschil, melk, oranjebloesemwater, parelsuiker, patentbloem t45, rum, sinaasappelschil en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Appelflappen

Ingrediënten:
appel, boter, ei, meel t65, melk, suiker, vanillestokje en witte azijn

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Recept uit Kookschool brood en banket:

Kruidkoek

Ingrediënten:
amandelmeel, bicarbonaat, ei, ingelegde gember, gemberpoeder, honing, kaneel, kruidnagel, melk, parelsuiker, sinaasappelrasp en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Zandkoeken

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, ei, fleur de sel, poedersuiker, rum en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Fougasse

Ingrediënten:
bakkersgist, olijfolie, olijven, provençaalse kruiden en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Amandelcake

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, amandelpasta, amandelschaafsel, boter, ei en meel

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Brood met bier

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, guinness, rijstmeel, roggemeel t170, suiker, tarwebloem t65, vaste desem en volkorenmeel t150

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Panettone

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersgist, boter, ei, gekonfijte sinaasappel, patentbloem t45, praliné, rozijn, rum, suiker, vloeibare desem en volle melk

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Madeleines

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, ei, honing, meel t65, rietsuiker, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Alle recepten van Yannis Varoutsikos