Yannis Varoutsikos

We hebben 5 boeken van Yannis Varoutsikos waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yannis Varoutsikos? Registreren is gratis!

Boeken van Yannis Varoutsikos

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Yannis Varoutsikos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Paille framboise

Ingrediënten:
boter, frambozen, pectine, poedersuiker, suiker, tarwebloem t65 en witte azijn

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Gevulde beignets

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, eigeel, framboos, kaneel, koolzaadolie, meel, melk, pectine, suiker en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Fougasse

Ingrediënten:
bakkersgist, olijfolie, olijven, provençaalse kruiden en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Rozijnenbroodjes

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, maïzena, meel t65, melk, patentbloem t45, rozijn en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Cacaobrood

Ingrediënten:
bakkersgist, cacao, chocola, suiker, tarwebloem t65 en vloeibare desem

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Croissants

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, meel t65, melk, patentbloem t45 en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Kaasficelles

Ingrediënten:
bakkersgist, fleur de sel, gistdeeg, kaas, lijnzaad, maanzaad, sesamzaad, slagroom en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Grissini

Ingrediënten:
bakkersgist, fleur de sel, knoflook, olijfolie, peper, piment, sesamzaad, tandoorikruiden, tarwebloem t65 en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Madeleines

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, ei, honing, meel t65, rietsuiker, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Cake met gekonfijte vruchten

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, gekonfijte kersen, gekonfijte sinaasappel, gekonfijte vruchten, meel t65, melk, poedersuiker, rozijn en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Franse appeltaartjes

Ingrediënten:
abrikozengelei, appel, appelgelei, boter, suiker, tarwebloem t65, vanillestokje en witte azijn

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Rodolphe Landemaine en Yannis Varoutsikos - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Volkorenbrood

Ingrediënten:
tarwebloem t65, verse gist, vloeibare desem en volkorenmeel t150

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Alle recepten van Yannis Varoutsikos