54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroenraspcitroensapcitroenschileifruitgroentebouillonkippenbouillonknoflookmelkolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliesuikertijmuivruchtensapwaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Krabkoekjes met frisse citroen-tomatenmayo

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, boter, broodkruim, cayennepeper, citroen, crème fraîche, ei, krab, mosterd, olie, tomaat en ui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Gevulde portobello burgers

Ingrediënten:
boter, citroen, ei, erwtenkiemen, gemalen koriander, kikkererwten, knoflook, komijn, peper, pimenton picante, plantaardige olie, portobello's, sesamzaad, sjalot en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Shiitakepakketjes

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, courgette, donkere sesamolie, gember, knoflook, shiitake, shisoblad, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Hertenstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroenschil, geklaarde boter, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peper, plantaardige olie, rode-bessenjam, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, wildfond, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Maissoep Met Dilleolie

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, fruit, mais, olie, peper, sjalot, soepgroenten en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Rehpastete - Reepastei

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, cognac, colorozozout, ei, gekookte ham, gepekelde tong, jeneverbessen, madeiragelei, olie, pasteideeg, pistaches, reefilet, reevlees, sinaasappelrasp, sjalotten, spek, truffel, wildfond en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild / varkensvlees / pastei
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Ossenstaart en donker bier, appel en aardpeer

Ingrediënten:
aardperen, appel-balsamicoazijn, appelsap, boter, citroen, donker bier, gellangom, kippenbouillon, mutzu-appel, olie, ossenstaart, ossenstaartbouillon, prei, rode wijn, sjalotjes, tijm, ui, verbenablaadjes, wortel en zout

Soort:
vlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Parelhoen met pesto

Ingrediënten:
boter, citroen, friséesla, kerrie, knoflook, olie, olijfolie, olijven, parelhoenfilet, peper, peterselie, pijnboompitten, rode chilipeper, sjalot, tomaten en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gans voor kerstavond

Ingrediënten:
aardappel, arrowroot, bleekselderij, boter, calvados, citroenschil, gans, ganzenmaag, ganzenvet, kippenbouillon, knoflook, madera, olie, rode-bessengelei, rookspek, salie, ui en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Bitterballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, frituurolie, mosterd, nootmuskaat, plantaardige olie, rundergehakt, ui, volle melk, wortel en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
rundvleesragout
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Fritto misto

Ingrediënten:
00-meel, aubergine, bier, boter, broodkruim, citroenrasp, citroenschil, courgette, ei, maïsmeel, melk, perzik, plantaardige olie, suiker, ui, wortel en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees marengo - veau marengo

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, citroen, droge witte wijn, gezeefde tomaten, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, snijpeterselie, ui, verse dragon, verse peterselie, verse tijm, wortel, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...