Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, groente, honing, kaneel, knoflook, koriander, olie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Koken voor elke dag: