Bijgerecht uit Koch!:
Ingemaakte sjalotten
- Ingrediënten:
- chilipeper, korianderzaad, olijfolie, rozijnen, sjalotjes, suiker, knoflook, tomatenpuree, witte wijn, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Urban Cook:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bespaar met Jamie:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek: