Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, koriander, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, sambal oelek, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken: