79 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercayennepeperfondgehaktkippenbouillonknoflooklaurierolieoreganopeperpeterselierode paprikarode wijnrunderbouillonrundvleessjalottijmtomaattomatenpureevleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Burrito's

Ingrediënten:
biefstuk, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, tomatensalsa, tortilla's en ui

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Teppanyaki

Ingrediënten:
biefstuk, courgette, garnalen, gembersiroop, gemberwortel, japanse kruiden, japanse sojasaus, kastanjechampignon, kipfilet, medium dry sherry, mierikswortel, mirin, olie, prei, sesamolie, ui, vleesfond, wasabi en witte kool

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Ouderwetse Hollandse hachee recept

Ingrediënten:
azijn, biefstuk, laurier, bolletje, boter, bouillon, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtkoek, rundvlees, uien, vlees, water en 
zout en peper

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Mexicaanse tortilla met gekruid rundvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cheddar, gemalen komijn, knoflook, langkorrelrijst, lendenbiefstuk, melk, olie, oregano, rode spaanse peper, runderbouillon, tarwetortilla, tomatensap, tomaten uit blik, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Runderrollade

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, gerookt spek, knoflook, kogelbiefstuk, olie, paprikapoeder, peper, peterseliewortel, prei, rode wijn, runderbouillon, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundvleescurry

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, citroenschil, gemberwortel, japanse sojasaus, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, rundvlees, sjalot en vleesbouillon

Haal meer recepten op...