Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, mirin, olie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, suiker, tomatenpuree, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Het insectenkookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Duizenden1dag:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt: