Gebakken coquilles met pickled rode ui, wakamezeewier en tempura van shisoblad

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 40 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Shellfish Omakase: Razor Clam "Takoyaki"with Grey Mullet Bottarga, Sea Bean and Mutsu Apple, Shigoku Oyster with Fizzy Grapes Fresh Wasabi and Miso Powder, Marinated Geoduck Young Ginger, Shiso, Spot Prawn and Lotus Root Tempura with Smoked White Soy Sauce, Sea Urchin Tofu Tokyo Negi Sesame Ponzu, Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi, Bincho-Tan-Grilled Sea Cucumber Maitake Mushroom Shisito Pepper, Abalone and Foie Gras Shabu-Shabu with Yuba and Enoki

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi,

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Scallop Mochi

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Coquilles, gebakken

delicious. magazine - 2013-12