Verse oester op een bedje van zeekraal en taugé met granité van bosui, komkommer en Japanse gember

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 97 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ravioli gevuld met kreeft op een salade van rucola met sojadressing

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Zeebrasem, gestoomde, met bosui en gember

delicious. magazine - 2013-01

Eiernoedels met bosui en gemberrelish

delicious. magazine - 2011-11

Gemberrelish en eiernoedels met bosui

delicious. magazine - 2011-11