Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Börek met lamsvlees
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, eidooier, knoflook, lamsgehakt, melk, olijfolie, rode ui, specerijen voor lamsvlees en yoghurtdeeg
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering: