Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Gerst met ui
- Ingrediënten:
- boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, zout en zure room
- Keuken:
- Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- pasta, rijst, granen en deegwaren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De pastabijbel: