58 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkazijncitroencitroensapcrème fraîchedijonmosterdeifijne kristalsuikergehaktgrof zeezouthoningknoflookkomkommerkristalsuikermayonaiseolieolijfoliepeperpeterseliewitte wijnazijnzalmfiletzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gravad lax met mosterd-dille

Ingrediënten:
brood, citroen, dijonmosterd, gehakt, grof zeezout, honing, korianderzaad, kristalsuiker, olijfolie, peperkorrels, sinaasappel, toast, venkelzaad, verse dille, verse peterselie, wodka en zalmfilet

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Dille-mosterdsaus

Ingrediënten:
azijn, donkere gladde mosterd, olie, suiker en verse dille

Keuken:
Europees / Zweeds
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Mosterd maken

Ingrediënten:
agavesiroop, balsamicoazijn, bier, fijne mosterd, geel mosterdzaad, grove mosterd, honing, kruiden, mosterdzaad, specerijen, suiker en wijn

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gravad-lax met mosterd-dillesaus

Ingrediënten:
boerenbrood, citroen, dijonmosterd, dille, fijne kristalsuiker, dille, bladpeterselie, grof zeezout, korianderzaad, lichte olijfolie, sinaasappel, peperkorrel, venkelzaad, vloeibare honing, wodka en zalmfilet

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met gerookte zalm, mierikswortel & dille

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, dille, gerookte zalm, kristalsuiker, mierikswortel, peper, stokbrood en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

IJskruid

Ingrediënten:
bieslook, blauwe rozijnen, bonenkruid, dille, feta, ijskruid, koriander, mosterd, olijf, peper, rode paprika, rode ui, shiso, slasaus, suiker, tonijn, yoghurt en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Lekker vegetarisch:

Komkommer Cocktail Salade

Ingrediënten:
dille, dressing, feta, komkommer, mierikswortel, mosterd, room, suiker, wittewijnazijn, zilveruitjes en 
zout en peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Roze Haringsalade Met Bietjes

Ingrediënten:
aardappels, augurk, bietjes, crème fraîche, dille, haringen, mayonaise, mierikswortel, mosterd, pecannoten, rode ui, slablaadjes, suiker, walnoten, 
zout en peper en zure appel

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Zweedse zalm

Ingrediënten:
dijonmosterd, dille, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, peperkorrel, suiker, witte wijnazijn, zalm, zout en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Gravad lax

Ingrediënten:
dille, milde mosterd, olie, suiker, visfilet, witte peperkorrels en witte wijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Groene lentesaus

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, dille, dragon, ei, mosterd, olie, peterselie, suiker, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch
Haal meer recepten op...