Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloemkool, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, deeg, ei, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken: