Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Varkensvlees met bleekselderij in ei-citroensaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, gedroogde wildevenkelbloemen, knoflook, olijfolie, ui, varkenspoot en witte wijn
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, spek, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Jong a/d kook:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: