Recept uit Margriet kookboek:
Niertjes in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, braadboter, champignon, laurierblad, margarine, peterselie, peterseliestelen, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui en varkensnieren
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bladpeterselie, bleekselderij, boter, champignon, cognac, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, spek, tijm, tomaat, ui, winterpeen, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: