Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, fruit, gehakt, groente, groentebouillon, honing, knoflook, laos, melk, olie, peper, sesamolie, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Junges Gemüse: