Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Amuse / diner / voorgerecht uit Tomaten:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken: