46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederbloembotercacaochocoladeeidooiereiwitgriessuikerhazelnootpralinekristalsuikermelkroomsuikerwaterwitte chocoladezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Kwarktaart met frambozen en chocolade

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, gelatine, pure chocolade, slagroom, vanille-extract, volkorenbiscuit met chocolade en volvette roomkaas

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Zoutepinda Chocolade Cheesecake

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, eiwitten, bloem, gelatineblaadjes, boter, kokosvet, pindakaas, pinda’s, pure chocolade, roomkaas, ruwe rietsuiker, slagroom en zeezout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, boter, water, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
boter, cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Chocolade mousse taart

Ingrediënten:
bloem, cacao, chocolade, eieren, frambozen, gelatine, slagroom, pure chocolade, roomboter, zout, suiker en witte chocolade

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, boter, water, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout en suiker

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / nagerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Tiramisu

Ingrediënten:
bladgelatine, bruine suiker, cacao, ei, koffie, lange vingers, marsala, mascarpone, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
pure chocolade, eidooier, ei, gelatine, melk, slagroom, gezoet, suiker en water

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

chocoladebavarois

Ingrediënten:
eierdooier, eiwit, gekonfijte kersen, gelatine, kristalsuiker, melk, pure chocolade, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Pavlova

Ingrediënten:
clementine, double cream, eiwit, gelatine, gemalen piment, griekse yoghurt, hazelnoten, honing, lichtbruine basterdsuiker, mandarijn, pecannoten, peren, pure chocolade, rode wijn, slagroom en vanillepasta

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht uit Liever lokaal:

Koude kastanjesoufflé

Ingrediënten:
basterdsuiker, chocolade, eiwit, gelatine, kastanjejam, mascarpone, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / soufflé / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Parijse soezen

Ingrediënten:
gelatine, bloem, boter, citroen, ei, frambozenjam, honing, melk, pure chocolade, slagroom, suiker en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Charlotte russe

Ingrediënten:
amandelschilfers, chocolade, boudoirkoekjes, chocoladepuddingpoeder, eieren, espresso oploskoffiepoeder, gekonfijte vruchten, gelatineblaadjes, griessuiker, melk, room, rum en vanillesuiker

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Chocoladeschuimtaart

Ingrediënten:
blaadjes gelatine, chocolade, chocoladeband, chocoladeschilfers, eieren, eiwitten, griessuiker en slagroom

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Choco-kaastaart

Ingrediënten:
chocolade, boter, chocolade, droge koekjes, eieren, gelatine, kokosnootvruchtvlees, geroosterde amandelschilfets, griessuiker, melk, olie, room, smeerkaas en verse platte kaas

Haal meer recepten op...