Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, groentebouillon, hartig korstdeeg, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [4]: