Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Pure chocoladetruffels
- Ingrediënten:
- boter, cacao, eierdooiers, melk, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en sterke drank
- Soort:
- zoet / bonbons / chocolade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine rum, cacao, chocolade, eidooier, eiwit, espresso, fijne kristalsuiker, fijne tafelsuiker, griessuiker, kristalsuiker, lange vingers, mascarpone, melk, poedersuiker, room, suiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit Trattoria:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek: