Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Aubergine parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergine, buffelmozzarella, harde geitenkaas, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, suiker, ui, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, citroengras, citroensap, courgette, gember, groente, kaneel, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, sperziebonen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis: