Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Spaghetti met eieren en aubergine
- Ingrediënten:
- aubergine, bladpeterselie, eidooier, eiwit, olijfolie, ricotta en spaghetti
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, courgette, feta, groente, knoflook, melk, olie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / diner / lunch uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Proef Puglia:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence: