Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, eidooier, fruit, groente, kalfsvlees, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, room, tijm, tofu, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: