Bijgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Zacht gestoofde prei met wijn en tijm
- Ingrediënten:
- chardonnay, groentebouillon, knoflook, prei, tijm en witte wijn
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, saffraan, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk: